Virágküldés Kecskemét
Florist virágüzlet

6000 Kecskemét, Rákóczi u. 8.
https://www.viragkuldeskecskemet.hu/

A virágküldést Kecskemétre a Virág a Világba virágküldő szolgálat kecskeméti üzlete, a Florist virágüzlet végzi. A kiszállítás ára Kecskemét és 15 kilométeres vonzáskörzetébe 3.200.- forint. Minden virágcsokorhoz ajándékba adjuk az üdvözlőkártyát.

Alapvetően vállalunk aznapi virágkiszállítást. Mégis érdemes a megrendelést egy nappal hamarabb leadni, hogy munkatársaink időben fel tudjanak készülni.

Virágküldő szolgálatunk Kecskemét városba az év minden napján vállal kiszállítást vasárnap és ünnepnapok kivételével.

A Florist virágüzlet webáruháza: virágküldés Kecskemét
Kérdéseiddel kapcsolatban örömmel állunk rendelkezésedre.
Virágküldés Kecskemét
Törődünk egymással

nyitva tartás:
Hétfő - Péntek: 8:00-18:00
Szombat: 9:00-14:00

Üzletünk Kecskemét belvárosában, az egykori központnak nevezett Rákóczi úton helyezkedik el. A város legnagyobb virágszalonjaként törekszünk a legnagyobb mértékben kielégíteni Vásárlóink igényeit, immár 40 éve. Munkánkat professzionális színvonalon, nagy szakmai tapasztalattal végezzük. Üzletünk alapelve, hogy alkalomtól függetlenül, minden körülmény között kövessük a legújabb irányvonalakat, trendeket, ezáltal csapatunk egy egyedi stílus létrehozója.

Kecskemét környékén egyedülálló, NEMZETKÖZI VIRÁGKÜLDŐ SZOLGÁLTATÁSSAL rendelkezünk, így Ön akkor is küldhet szeretteinek alkalomhoz illő virágkompozíciót, ha éppen más városban, akár más országban tartózkodik.

Virágküldés és ajándékküldés Kecskemétre! Az üzletünk által üzemeltetett virágküldő szolgálat segítségével lehetőséget biztosítunk arra hogy rajtunk keresztül távoli ismerőseinek, rokonainak, szeretteinek is kedveskedhessen!

Kecskeméten és vonzáskörzetében rendkívül kedvezményes áron biztosítjuk a nálunk megrendelt virágok és ajándékok pontos kiszállítást.

tevékenység:
- virágküldés Kecskemét
- cserepes dísznövények
- vágott virágok
- szárazvirág kompozíciók
- kegyeleti készítmények
- díszcsomagolás
- ajándékcsokrok