Virágküldés Vác
Sasad virág

2600 Vác, Széchenyi u. 39.
https://www.viragavilagba.hu

A virágküldést Vácra a Virág a Világba virágküldő szolgálat váci üzlete, a Sasad virágüzlet végzi. A kiszállítás ára Vácra és 15 kilométeres vonzáskörzetébe 3.200.- forint.

Alapvetően vállalunk aznapi virágkiszállítást. Mégis érdemes a megrendelést egy nappal hamarabb leadni, hogy munkatársaink időben fel tudjanak készülni.

Virágküldő szolgálatunk Vác városba az év minden napján vállal kiszállítást vasárnap és ünnepnapok kivételével.

A Sasad virágüzlet webáruháza: virágküldés Vác
Kérdéseiddel kapcsolatban örömmel állunk rendelkezésedre.
Virágküldés Vác
Törődünk egymással

Nyitva tartás:
H-Szo: 7.00 – 18.00
V: 9.00 – 18.00

A Sasad virág, Vác talán legrégebbi és leghíresebb virágüzlete, így kiemelt figyelemmel és gyorsasággal teljesítjük Vácra illetve vonzáskörzetébe szóló megrendeléseid. Cégünk célja, hogy Magyarországra, weboldalunk segítségével a legegyszerűbben biztosítsa megrendelőinek a legminőségibb meglepetést! Ugye megnyugtató, hogy virágküldeményed minőségi kiszállítást végző, tapasztalt profi cégre bízod? Ajánlj ismerőseidnek, és mond el nekik, mennyire könnyű nálunk virágot rendelni!
Cégünk - a Sasad Virág - a Virág A Világba virágküldő szolgálat, és közel kétszáz virágbolt segítségével közvetíti a virágrendeléseket, ezért természetesen a megrendelt csokor még aznap kiszállításra kerülhet, figyelembe véve a munkaszüneti napokat és a hétvégét.