Anyák napja Doba

Anyák napja 2023. április 17.-től május 16-ig tart.

Nem elírás, tapasztalat. El is magyarázzuk, miért.

Anyák napja idén május 7.-re esik. A fekete öves virágküldők már április első hetében megrendelik az anyák napi csokrot, de április 17-től már folyamatosan érkeznek az anyák napi megrendelések. Ez nekünk nagy segítség, mert fel tudunk készülni a friss virág beszerzéssel, és a logisztikai feladatokkal is. Sok üzletünk már anyák napja hetében korlátozza a rendelés felvételt, így tényleg nem éri meg halogatni a virágrendelés leadását.

Add le a rendelésed most.

Anyák napi virágküldés Doba

Virágküldő szolgálatunk legfontosabb napja az anyák napja. Anyák napi virágcsokor küldés Doba és vonzáskörzetében virágüzleteink segítségével nagyon egyszerű, mégis néhány dologra érdemes odafigyeli.

A sok rendelés miatt előfordulhat, hogy anyák napja előtt már napokkal le kell állítani a virágrendelés felvételt, így arra kérünk, a rendelésed add le minél hamarabb. A kiszállítást akár péntekre vagy szombatra is kérheted, de természetesen vasárnap is szállítunk.

Anyák napi ajándék ötlet Doba

Válogass kedvedre, mert van jó pár ötletünk. Fontos lehet, hogy egy címre több virágot vagy ajándék csomagot is rendelhetsz, viszont ajándékcsomagot és virágcsokrot külön-külön rendelésben tudsz csak leadni.

Anyák napi virágok Doba

Az idei év slágerei a vegyes virágokkal készült virágboxok és virágkosrak. Természetesen a virágcsokrok is nagy örömet szoktak okozni, ezért a választás jogát megadjuk neked. Amire számíthatsz, az a friss virágból készült kompozíció, ami garantáltan megörvendezteti a címzetteket.

Anyák napi ajándék Doba

Ajándékaink anyák napján minden anyukát nagymamát és dédit meg szoktak hatni. Anyák napi ajándékcsomagjaink mindig nagy sikert aratnak, így bátran ajánljuk virágcsokor helyett, vagy mellé második ajándéknak. Ezek a szappan és selyem virágokból készült kompozíciók áruk és tartósságuk, valamint szépségük és egyediségük miatt kiváló választás mindazoknak, akik különlegeset szeretnének ajándékozni anyák napjára.